Az elősütött, mustárral megkent karajszeleteken rengeteg finom zöldség található, amelyet krumplis-tejszínes-tojásos-tejfölös mix-szel takarunk be, sajtot szórunk rá, és megspékeljük pár szelet hagymakarikával a tetejét. Jól hangzik? :-) Nem húzom tovább az időt, máris írom a receptjét!
Hozzávalók:
- kb. 70 dkg karaj ujjnyi szeletekre vágva
- 30-40 dkg tisztított, szeletelt sárgarépa
- fél doboz kukoricakonzerv
- fél doboz borsókonzerv
- kb. 2 kg krumpli
- 2 tojás
- 2 dl tejszín
- 3 dl tejföl
- konyhasó
- bors
- mustár
- reszelt trappista sajt
- reszelt füstölt sajt
- 1-2 fej tisztított, karikákra vágott vöröshagyma
Jó étvágyat hozzá! :-)
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Drága testvérem Kiry!!!
VálaszTörlésEz valóban fenomenálisan finom!!!!
Nem vitás amit készítesz ugyancsak fínom,mert szívvel és lélekkel készíted!!!
Köszönjük szépen!!!!!
Üdvözletünket küldjük:Valéria Anita Pál(Jancsi)Petike Budapeströl!!!!!!!