Ennek a süteménynek, vagy tortának az elkészítése egyáltalán nem túl időigényes, íze azonban annál jobb. Bátran merjük ajánlani akár vendégvárásra is, garantált sikere lesz.
Hozzávalók a sváb almatortához:
- 50 dkg alma
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 12,5 dkg porcukor
- 3 tojás
- 1 citrom reszelt héja
- 2 evőkanál citromlé
- 10 dkg vaj
- 1 csipet só.
A sváb almatorta tetejére:
- 3 evőkanál házi baracklekvár
- 1 kávéskanál fahéj
- 2 evőkanál víz
Sváb almatorta elkészítése:
Ha kész, fahéjjal elkevert porcukrot szitálhatunk a tetejére tálaláskor. Nagyon finom sütemény, garantált sikere lesz akkor is, ha családi körben, és akkor is, ha vendégeink körében kívánjuk elfogyasztani. :-)
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Megjegyzések
Megjegyzés küldése