Hozzávalók az almás-csokis muffinhoz:
- 3 tojás
- 15 dkg kristálycukor
- 15 dkg olvasztott, és kihűtött vaj
- 30 dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 kávéskanál sütőpor
- 10 dkg csoki apró kockákra vágva
- 20 dkg alma tisztítva, apró kockákra vágva
- rumaroma ízlés szerint
- konyhasó
Az almás-csokis muffin elkészítése:
A muffinsütő mélyedéseibe muffin-kosárkákat teszünk, belekanalazzuk a tésztát, és a tetejüket kicsit elegyengetjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütjük. Miután megsült, a tetejére én még csorgattam egy kis étcsokit, mivel abból sosem lehet elég, és egyet-kettőt színes cukorral is megszórtam. Jó nassolást! (Ebből a mennyiségből nekem 12 darab lett.)
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Köszi szépen a receptet! Ma megsütöttem, rém egyszerű volt, és igazán finom! Először volt alkalmam sütni a párom szüleinek, és sikeresen vettem az akadályt :)
VálaszTörlésÖrülök, hogy sikert arattál vele! ;-)
Törlés