Megtettük, és lehet, hogy velünk van a baj, vagy csak többet vártunk tőle, mint amennyit nyújtani tud, de akárhogy is van, nekünk nem nyújtott egy mindent felülmúló kulináris élményt. Finom volt, igen. Nem rossz, de ahhoz képest, amennyi sajt kell hozzá, nem nevezném egy gasztroforradalomnak. :-) Ettől függően közzé tesszük mi is, hátha valakinek pont nálunk tetszik meg. Mi szalmakrumplival és párolt zöldségekkel ettük. A receptet pedig Anita konyhájában találtuk.
- 30-35 dkg kemény sajt (pl. Trappsita)
- 2-3 tojás (tojás méretétől függően)
- 1-2 evőkanál liszt
- zsemlemorzsa
Sajtgolyócskák elkészítése:
Mint a bevezetőben írtuk, nekünk nem adott akkora élményt, hogy rendszeresen készítsük majd, de semmiképpen sem lehetne azt mondani, hogy nem volt finom. :-) Mindenkinek jó étvágyak kívánunk a sajtgolyókhoz... :-)
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Lehet, hogy füstölt sajttal kellene felturbózni, vagy talán valamilyen zöldfűszerrel...
VálaszTörlésIgen, lehet hogy ezek segítenének rajta, nem tudom. Azóta nem próbálkoztunk vele. ;)
Törlés