Azóta már számtalanszor elkészítette, és minden egyes alkalommal nagy élvezettel csemegéztük. Az egyetlen, amit nem szeretek ebben a salátában, hogy minél tovább áll, annál inkább "szárad". Ez azalatt azt értem, hogy az idő múlásával egyenesen arányos a tészta által a salátából felszívott nedvesség. Így a saláta egyre szárazabbnak hat. Ez nem baj, hiszen nálunk ritkán kell, hogy egy, maximum két napnál tovább álljon, mert ennyi idő alatt simán megesszük ezt a finomságot...
- 2 db kígyóuborka
- 2 db kaliforniai paprika
- 4 db paradicsom
- 1 kis üveg gyöngyhagyma
- 2 doboz csemege kukorica
- 20 dkg füstölt sonka
- 25 dkg trappista sajt
- 500 g száraztészta (szarvacska)
- 2 nagy doboz tejföl (~375 g)
- ízlés szerint konyhasó, kristálycukor
- ízlés szerint mustár
- ízlés szerint paprika krém
- két csipetnyi őrölt fehér bors
- két evőkanál citromlé (elhagyható)
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Megjegyzések
Megjegyzés küldése